kontakt@insurgency-sandstorm.pl

Forum

Polska społeczność gry

Konserwacja i reset Insurgency Sandstorm  

  RSS

jigsaw77
(@jigsaw77)
Aktywny użytkownik Admin
Dołączył: 1 rok temu
Posty: 14
11/12/2018 6:57 pm  
NWI będzie przeprowadzać konserwację serwerów dziś wieczorem o 18:00 PST / 9 pm EST / 3am CEST przez około 2 godziny. Sandstorm nadal powinien działać, ale może to wpłynąć na dodatki kosmetyczne, waluty i statystyki. 

Po zakończeniu użytkownicy powinni zachować 1000 kredytów + 50% środków zgromadzonych podczas testów beta. To będzie ostateczny reset przed uruchomieniem premierowym. 100% wszystkich kredytów uzyskanych od tego momentu zostanie przeniesionych do pełnej wersji gry.

https://steamcommunity.com/id/jigsaw77


Cytat
Share:
  
Praca

Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja